ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΕπιμόρφωση εκπαιδευτικών από τον Ερυθρό Σταυρό Αλεξανδρούπολης

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών από τον Ερυθρό Σταυρό Αλεξανδρούπολης

Στις 22 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών-Νηπιαγωγών των Νηπιαγωγείων Πέπλου, Τυχερού και Φερών.

Η επιμόρφωση αφορούσε την παροχή πρώτων βοηθειών σε περιστατικά που μπορούν να συμβούν στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος παραβρέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο με σκοπό την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Οι 37 εκπαιδευτικοί του Ειδικού Γυμνασίου και του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης εκπαιδεύτηκαν στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση εξωτερικού απινιδιστή.

Επιπλέον ενημερώθηκαν για τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ε.Ε.Σ. που συμβάλλουν στην πληρέστερη εκπαίδευση και προετοιμασία των εκπαιδευόμενων στην ορθή παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια