fbpx
19.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κ. Βενετίδης: «Κρούσμα της βρετανικής μετάλλαξης στη Θάσο – αύξηση εισαγωγών στο ΠΓΝΑ» (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Για πρόσφατο κρούσμα της νέας βρετανικής μετάλλαξης του COVID-19 που εντοπίστηκε στη Θάσο έκανε λόγο ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, Κώστας Βενετίδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα μια αύξηση της τάξης του 33% των εισαγωγών στο ΠΓΝΑ τις τελευταίες 20 μέρες. 

Ο Κώστας Βενετίδης

«Στην περιφέρειά μας, τις τελευταίες 15 μέρες, εντοπίστηκαν αρκετά κρούσματα στην Π.Ε. της Καβάλας. Βρήκαν κρούσμα της βρετανικής μετάλλαξης στη Θάσο» δήλωσε στο “e24” o κ Βενετίδης, μιλώντας για πανελλαδική παρουσία της νέας μετάλαλξης.

«Δεν έχουμε τόσο μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων ώστε να μας προκαλεί ανησυχία – πρέπει φυσικά να είμαστε πιο προσεκτικοί. Στην περιφέρειά μας θα είμαστε καλά αν έχουμε περίπου 50 κρούσματα στους πέντε Νομούς» τόνισε στη συνέχεια, εξηγώντας ότι αν η ΑΜΘ παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα η κατάσταση θα είναι διαχειρίσιμη. «Υπάρχει βέβαια μια αύξηση εισαγωγών στο ΠΓΝΑ – πριν από 20 μέρες είχε 12-13 άτομα και τώρα έχει 50, ίσως και περισσότερα. Παρατηρείται ότι και νεαρότερες ηλικίες κολλάνε τον ιό, από 50 και κάτω» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενετίδης. 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη δήλωσή του:

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο