fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δ. Πέτροβιτς: “Θετική ανταπόκριση Χρυσοχοϊδη στο αίτημα για επανασύσταση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού”

- Χορηγούμενη-

Θετικά ανταποκρίθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, για επανασύσταση του καταργηθέντος (από τις 11/2/2017) Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και τη στελέχωση των οργανικών θέσεων με τους αποσπασμένους Εβρίτες αστυνομικούς που βρίσκονται αδαπάνως στην περιοχή.

“Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι οι 120 περίπου αποσπασμένοι και καταγόμενοι από τον Έβρο αστυνομικοί, θα παραμείνουν για να ενισχύσουν την φύλαξη των συνόρων. Ταυτόχρονα σε άλλο αίτημα που του θέσαμε, επανέλαβε ότι εξετάζει θετικά και το θέμα της αύξησης του ορίου ηλικίας στα 30 έτη, καθώς και τη μείωση του ορίου του ύψους για τις γυναίκες, στον επικείμενο διαγωνισμό πρόσληψης 800 νέων συνοριοφυλάκων. Ο υπουργός επισκέφθηκε το Φυλάκιο Γέφυρας Πετάλου και αντάλλαξε ευχές επ’ ευκαιρία των εορτών με στελέχη της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων” σημειώνει ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...