ΑρχικήΕιδήσειςvideoΙκανοποιητική δεδομένων των συνθηκών η αγορά του κρέατος στον Έβρο (βίντεο)

Ικανοποιητική δεδομένων των συνθηκών η αγορά του κρέατος στον Έβρο (βίντεο)

Ικανοποιητική δεδομένων των συνθηκών χαρακτήρισε την κίνηση του κόσμου στα κρεοπωλεία του Νομού ο πρόεδρος Κρεοπωλών Έβρου, Στράτος Ευστρατίου, σημειώνοντας ότι παρόλο που δεν έχει ελαττωθεί τόσο η προσέλευση των καταναλωτών, καταγράφεται πτώση στον όγκο του κρέατος που αγοράζουν. 

«…δεν είναι πεσμένη η κίνηση του κόσμου, είναι πεσμένη η κίνηση της κατανάλωσης. Έχει πέσει πάρα πολύ ο όγκος κρέατος που παίρνει το κάθε νοικοκυριό» δήλωσε στο evros24 ο κ. Ευστρατίου, επισημαίνοντας ότι έχει αυξηθεί πάρα πολύ το delivery.

Ο Στράτος Ευστρατίου

«Είναι μια παροχή που έχουμε βάλει τα τελευταία δύο χρόνια στα μαγαζιά μας. Αρκετός κόσμος δεν επιθυμεί να “ξοδέψει” το μήνυμά τους για να βγει να ψωνίσει, οπότε τους πηγαίνουμε εμείς τα προϊόντα στο σπίτι» εξήγησε σχετικά με την πρόσφατη προτίμηση των κρεοπωλείων να χρησιμοποιούν την τροφοδιανομή. 

Εξάλλου, όπως ανέφερε ο κ. Ευστρατίου, υπάρχει φόβος ότι θα χαθεί μεγάλο μέρος της αγοράς των Χριστουγέννων, καθώς υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας αναφορικά με την άρση της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και το άνοιγμα των καταστημάτων.

«Δεν είμαστε σίγουροι τί προμήθειες θα κάνουμε για τα Χριστούγεννα – ενώ άλλες χρονιές ξέραμε τι γίνεται, αυτή την περίοδο δε γνωρίζουμε ακριβώς τι θα συμβεί με την κατανάλωση του κρέατος» κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια