Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2025
21.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠεριφερεια ΑΜ-θΝέα Περιφερειακή Αναγέννηση:Συντριβή για το μπλοκ Τοψίδη – ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα ορισμού...

Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση:Συντριβή για το μπλοκ Τοψίδη – ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα ορισμού μελών για το ΔΣ της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής 21/8/2020 γίναμε μάρτυρες της τελευταίας παράστασης Τοψίδη – ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τοψίδης, εδώ και μήνες, λυσσαλέα προσπαθούσε να πάρει στα χέρια του την ΔΕΣΜΟΣ. Στην απέλπιδα προσπάθειά του να ελέγξει το ΔΣ της εταιρείας βρήκε δεκανίκι την παράταξη που όλο το προηγούμενο διάστημα έχει ταυτιστεί μαζί της, την παράταξη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δυστυχώς για αυτόν, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ, η κοινή τους πρόταση καταψηφίστηκε.

Ο κ. Τοψίδης έπαιξε κυριολεκτικά τα ρέστα του και έχασε. Δεν έχασε απλά μία ψηφοφορία. Αποκαλύφθηκε ποιος πραγματικά είναι. Δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί από κανέναν. Ο πολιτικός αμοραλισμός και τυχοδιωκτισμός του δεν επιδέχεται κανέναν αντίλογο, γεγονός για το οποίο ποτέ δεν αμφιβάλλαμε.

Εδώ και μήνες, Τοψίδης και ΣΥΡΙΖΑ συντεταγμένα κατεβάζουν κοινές προτάσεις και ψηφίζουν μαζί ακόμη και θέματα στα οποία δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Σίγουρα όμως υπάρχουν αφανείς.

Γιατί τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς για την τελευταία, αποτυχημένη απόπειρα τους;;

Υπάρχει άραγε αντάλλαγμα για την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο την οδήγησε να προσπαθήσει να παραδώσει αυτό το σοβαρότατο εργαλείο (ΔΕΣΜΟΣ) στα χέρια του κ. Τοψίδη και της παρέας του;;; Οι ανακοινώσεις περί διαφορών μεταξύ τους και άλλα τινά, δεν πείθουν ούτε τον, κατά τα λοιπά συμπαθή, συγγραφέα τους κ. Κατσιμίγα. Η πολιτική συναλλαγή – διαπλοκή μεταξύ τους παρουσιάστηκε με πανηγυρικό τρόπο και έκανε εξίσου εντυπωσιακό κρότο με τη συντριβή της.

Η πολιτική κατάρρευση του κ. Τοψίδη και της κίνησης που δημιούργησε, παρασύροντας αρκετούς, έχει δρομολογηθεί. Είναι ολοφάνερο και δεδομένο.

Ολοφάνερο και δεδομένο είναι και το ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του ή ακόμη και από φωτογραφίες αρχείου.

Σύντομα η ομαλότητα θα επιστρέψει στην εταιρεία και η επιχειρηματική κοινότητα θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρη και ασφαλής για το ρόλο που θα παίξει η ΔΕΣΜΟΣ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τραγωδία: Βρέφος 11 μηνών έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Έβρου ο θάνατος ενός βρέφους 11 μηνών,...

Τελετή Ονομασίας νέων Αστυφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022 – 2025

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025, στις έδρες των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου...

Ιτέα Αλεξανδρούπολης: Αποκαλυπτήρια Μνημείου Σμηναγού (Ι) Αθανασίου Βουτίδη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σας προσκαλεί την Κυριακή...

Παρόμοια