Έλενα Σώκου: “Πολιτεύομαι με τη Ν.Δ. αλλά κατεβαίνω Υπ.Βουλευτής με τον Έβρο” (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019, τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Έλενας Σώκου, υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία, στην Αλεξανδρούπολη, επί της οδού Δικαστηρίων 36, στον 1ο όροφο.

Στην τελετή, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, τοπικών πολιτικών, στελεχών της Ν.Δ.  και φίλων της Έλενας Σώκου που θέλησαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της και να της ευχηθούν κάθε επιτυχία στο νέο της αυτό ξεκίνημα στον πολιτικό στίβο.

Χορηγούμενη

Μετά την τελετή ο ιερέας έδωσε τις καλύτερες ευχές του και τις ευλογίες της εκκλησίας στην Έλενα Σώκου που όπως είναι είναι μια πετυχημένη δημοσιογράφος. “Ο πολιτικός πρέπει να υπηρετεί τους συνανθρώπους μας. Μέχρι σήμερα είδαμε στον τόπο μας πολιτικούς που υπηρετούσαν τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι των πολιτών. Να κάνετε μια καθαρή πολιτική για να είναι ήσυχη η ψυχή σας” τόνισε.

Η Έλενα Σώκου, ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου είπε πως “σήμερα αισθάνθηκα σα να παντρεύομαι μαζί με όλους εσάς. Με καθαρή καρδιά αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική. Θα σας πω ότι εγώ δεν είμαι σαν όλους τους άλλους κι όταν τα φορώ τα παντελόνια τα τιμώ. Έχουμε μια ευκαιρία όχι για μένα, αλλά όλοι μαζί οι Εβρίτες να μπούμε στη Βουλή”

Και συνέχισε λέγοντας “εγώ διαφέρω και σας το λέω με το χέρι στην καρδιά. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Δέκα χρόνια τώρα βλέπουμε το νομό μας να υποβαθμίζεται. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι κρίσιμα. Εμένα με νοιάζει τι θα γίνει στον τόπο μου κι όχι τι θα γίνει σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είμαι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά κατεβαίνω με τον Έβρο. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα” κατέληξε.