7 – 8 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Γιορτή Κυνηγών (video)

Σε σημείο αναφοράς του Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πανελλαδικά για το κυνήγι, μετατρέπεται το Σιδηρώ Έβρου με την «Πανελλήνια Γιορτή Κυνηγών» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Κυνηγετικών Συλλόγων Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Μεταξάδων, Ορεστιάδας, Σουφλίου και Φερών, σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Σιδηρού Δήμου Σουφλίου «ΠΥΡΣΟΣ».

Η φετινή «Πανελλήνια Γιορτή Κυνηγών» περιλαμβάνει έκθεση κυνηγετικών ειδών και εξοπλισμού, έκθεση τοπικών προϊόντων και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Χορηγούμενη

“Επι της ουσίας πρόκειται για ένα “πάντρεμα” της αγάπης για τη φύση αλλά και γενικότερα του πως μπορούμε όλοι μαζί να συνυπάρξουμε προστατεύοντας κυρίως τη φύση και να σταλεί ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Έβρος διαθέτει αυτό το φυσικό κάλλος, το οποίο είναι ο πλούτος της περιοχής  μας” επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 19:00 και τις δύο ημέρες και η είσοδος είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για την εκδήλωση στο τηλέφωνο 25510-36500, καθημερινά, και ώρες 9:00 – 15:00.