fbpx
9.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεδριάζει αύριο η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Σας καλούμε να προσέλθετε την ΤΡΙΤΗ 21/02/2017 και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο, στο Γραφείο Δημάρχου, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με την παρ. 6 , του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010), για συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

1.Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της Προμήθειας Οικίσκων για την Κατασκήνωση. (Εισηγ. κ. Τάτσιλη Αθανασία)

2. Λήψη απόφασης ΟΕ έγκρισης πρακτικού  διαγωνισμού ανάδειξης οριστικού αναδόχου, για την “προμήθεια χημικών Κολυμβητηρίου του Δήμου Αλεξ/πολης. (Εισηγ. κ. Μόκαλη Αθανασία)

3. Ακύρωση της αριθ. 418/2016 της Απόφασης Ο.Ε. με θέμα : «Έγκριση πρακτικού συνοπτικού (πρόχειρου) μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου:” ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΤΙΣΤΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ” (Εισηγ. κ. Γερακόπουλος Χρήστος)

4. Έγκριση πρακτικού συνοπτικού (πρόχειρου) μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου:” ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΤΙΣΤΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ” (Εισηγ. κ. Γερακόπουλος Χρήστος)

5.Γνωμοδότηση της Επιτροπής Διαγωνισμού για την έγκριση του Πρακτικού IV της ανοικτής δημοπρασίας για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή του έργου: “ Κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ.) Ανατολικού Τομέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης”. (Εισηγ.κ. Αμοιρίδης Ισ )

Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους, προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο