fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

2762 ακτινογραφίες πραγματοποιήθηκαν το 2023 στο Ακτινολογικό του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας

- Χορηγούμενη-

Ακτινογραφίες: 2762 λήψεις / 2001 εξετάσεις
Υπερηχογραφήματα: 963 εξετάσεις
Triplex Αγγείων: 213 εξετάσεις
Mετρήσεις Οστικής πυκνότητας (ΜΟΠ), από Οκτώβριο 2023: 101
Σύνολο εξεταζόμενων: 2860 εξεταζόμενοι

Διαπιστώνουμε με ευχαρίστηση ότι το Ακτινολογικό Τμήμα του ΚΥΟ κινείται με διαρκώς ανοδική τάση από τα μέσα του 2020 (όταν και σχηματίστηκε η τρέχουσα δομή του σε προσωπικό). Το Τμήμα μας με σταθερά βήματα κερδίζει μία αξιόπιστη θέση στην παροχή υπηρεσιών Υγείας στην περιοχή του Β. Έβρου, σε επείγοντα και τακτικά περιστατικά.
Το σύνολο των εξεταζόμενων κινήθηκε σε παρόμοια επίπεδα με το 2022, αλλά πλέον με πολύ μεγαλύτερο εύρος εξετάσεων, με αξιοσημείωτη αύξηση σε Υπερήχους – Triplex Αγγείων και με την προσθήκη των εξετάσεων ΜΟΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστώ το Δ/ντή του ΚΥΟ κ. Χρήστο Παπαθανάκη για τη συμπαράστασή του και τη Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ για την αποφασιστική αρωγή της.
Φυσικά (και πάνω από όλα!) τις δύο Χειρίστριες του Τμήματος, τις κ.κ. Μαρία Τσαουσίδου και Αναστασία Κερέμη, χωρίς την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια των οποίων αυτός ο όγκος δουλειάς δε θα ήταν εφικτό να παραχθεί.

Για το 2024, στόχοι μας είναι (πάντα σε συνεργασία με την 4η ΥΠΕ):
α) να διατηρήσουμε τουλάχιστον σταθερό τον όγκο εργασιών μας, χωρίς όμως εκπτώσεις στην ποιότητα αυτών!
β) περαιτέρω αναβάθμιση του εξοπλισμού, με τη λειτουργία ενός ακόμη διαγνωστικού μηχανήματος, κατά προτεραιότητα Ορθοπαντογράφου (για Πανοραμικές Ακτινογραφίες Οδόντων)
γ) αναβάθμιση σημείων της κτιριακής υποδομής
δ) ενδεχόμενη προσθήκη ενός ακόμη Χειριστή – Χειρίστριας (ειδικά αν έχει προστεθεί νέο μηχάνημα)

Ευχαριστούμε τον κόσμο που προσήλθε στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του ΚΥΟ και μας εμπιστεύθηκε για τις εξετάσεις του. Ζητάμε κατανόηση από όσους δεν μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε σε μία δεδομένη χρονική στιγμή λόγω φόρτου εργασίας ή άλλης αδυναμίας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο