ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικηση21 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης για την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη

21 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης για την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη

Τις 21 από τις 35 έδρες του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης καταλαμβάνει η παράταξη του επανεκλεγέντος Γιάννη Ζαμπούκη.

Έξι έδρες ανήκουν στην παράταξη του Σταύρου Σταυράκογλου, τέσσερις στην παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη και από δύο παίρνουν η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η παράταξη του Δημήτρη Πέτροβιτς.

Στον δήμο Ορεστιάδας, ο Διαμαντής Παπαδόπουλος θα έχει 17 συμβούλους του στο δημοτικό συμβούλιο, 8 θα έχει η παράταξη του Βασίλη Μαυρίδη, δύο η παράταξη του Χρήστου Καζαλτζή και από μία έδρα καταλαμβάνουν η παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου και της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας».

Όσον αφορά την Περιφέρεια ΑΜΘ, το περιφερειακό συμβούλιο θα αποτελείται από τη νέα περίοδο από 45 συμβούλους, 27 εκ των οποίων θα προέρχονται από την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη και 13 από την παράταξη του Χρήστου Μέτιου. Οι υπόλοιπες πέντε έδρες μοιράζονται στις παρατάξεις του Δαμιανού Καγκελίδη, του Στέργιου Ηλιόπουλου και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

EΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη- επιμέλεια: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια