ΑρχικήΕιδήσειςΓενικα15 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης απ' όλη την...

15 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης απ’ όλη την ΠΑΜΘ

Ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της καθημερινής υπεύθυνης ενημέρωσης των πολιτών και δεδομένου, ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας COVID-19, ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της νόσου.

Μέχρι σήμερα, Σάββατο 28.03.2020, και ώρα 19:30, στο Π.Γ.Ν.Α. νοσηλεύονται συνολικά, 15 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία προέρχονται από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Απ’ αυτά, τα 6 νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων (Μ.Ε.Λ.), τα 4 σε Ειδική Κλινική COVID-19 και τα 5 είναι διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Π.Γ.Ν.Α.

Τονίζεται επανειλημμένα, ότι στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) και να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

– Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΡΟΥΦΟΣ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια