Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2025
12.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδα11.487 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα 27/4/2022 - 43 θάνατοι και 267 διασωληνωμένοι...

11.487 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα 27/4/2022 – 43 θάνατοι και 267 διασωληνωμένοι ασθενείς

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 11.487. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.302.382 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 311 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 121.743(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 43, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.022 θάνατοι.

Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 267 (65.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 144 (53.93%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 123 (46.07%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.599 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 188 (ημερήσια μεταβολή +12.57%).

Ο μέσος όρος εισαγωγών τουεπταημέρου είναι 176 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντωνείναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τραγωδία στη Ροδόπη: Δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς αισθήσεις από ανατροπή ΙΧ στη Μαρώνεια – Σαπών

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Δήμου Μαρώνειας –...

Αλεξανδρούπολη: Παρουσίαση αποτελεσμάτων «Τουριστικό Βαρόμετρο» και ανάλυση Digital Campaign

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας «Τουριστικό Βαρόμετρο...

Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση 62χρονος μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της άσκησης “Αίσιος Οιωνός”

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης 62 χρονος πολίτης ο...

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη στο “The Christmas Lighthouse” (κάτω από το Φάρο) !!!

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη με προορισμό  “The Christmas...

Παρόμοια