Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
17.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΖητούνται λύσεις για τον Κάθετο Οδικό Άξονα της Νέας Εγνατίας Αρδάνιο -...

Ζητούνται λύσεις για τον Κάθετο Οδικό Άξονα της Νέας Εγνατίας Αρδάνιο – Ορμένιο

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες 28/02, στον Δήμο Σουφλίου, σχετικά με την πορεία και τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι εργασίες αποπεράτωσης στον Κάθετο Οδικό Άξονα στα Τμήματα αυτού, Αρδάνιο – Μάνδρα και Μάνδρα – Ψαθάδες, συμμετείχε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης.

Σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης τόνισε τα εξής:

«Μέσα από σειρά κοινοβουλευτικών ενεργειών ανέδειξα τις ευπάθειες του αιματοβαμμένου Καθέτου Οδικού Άξονα της Ν. Εγνατίας, Αρδανίου – Μάνδρας και Μάνδρας – Ψαθάδων, που δυστυχώς συνεχίζουν να παραμένουν χωρίς λύση!

Καλώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος υποσχέθηκε στη Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης (22/06/15) στην Ολομέλεια, πριν από δύο χρόνια, ότι τέλος του 2015 θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα, να επισκεφτεί τον Έβρο, να δει τα προβλήματα του Οδικού Άξονα και να δώσει έστω και καθυστερημένα τις πρέπουσες λύσεις.

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά η Κυβέρνηση δείχνει καθυστέρηση , ανικανότητα και ασυνέπεια, γι’ αυτό το λόγο καταθέτω από αύριο (01/03) Επίκαιρη Ερώτηση, ώστε ο αρμόδιος Υπουργός να ενημερώσει επίσημα τον Ελληνικό λαό αλλά και του Έβρου για την απαράδεκτη κι επικίνδυνη εικόνα που παρουσιάζει ο Κάθετος Οδικός Άξονας της Νέας Εγνατίας».

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

ΑΡΧΗ: «Τηλεθέρμανση Φερών – 4 ψέματα και 1 αλήθεια»

Μία από τις «πιο μαύρες σελίδες» στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου χαρακτηρίζει η παράταξη...

Τροχαίο στην Εγνατία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τους τρεις ανθρώπους που απανθρακώθηκαν

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στις σορούς των τριών ανθρώπων που έχασαν τη...

Παρόμοια