Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, 2025
4.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΜε υπόγεια δίκτυα η ηλεκτροδότηση στην Κομοτηνή

Με υπόγεια δίκτυα η ηλεκτροδότηση στην Κομοτηνή

Ξεκίνησαν το 2015 και εξελίσσονται επί διετίας σε κεντρικούς και μη δρόμους της Κομοτηνής οι εργασίες υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΔΔΥΕ.

Με επενδύσεις χιλιάδων ευρώ ξεκίνησε την προσπάθεια υπογειοποίησης των δικτύων της Κομοτηνής η ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Το υπόγειο δίκτυο σημαίνει λιγότερες βλάβες, καλύτερη εκμετάλλευση του δικτύου. Παράλληλα, με την υπογειοποίηση της μέσης τάσης γίνεται και η υπογειοποίηση της χαμηλής. Έτσι, λοιπόν, η περιοχή παρέμβασης αναβαθμίζεται αισθητικά και ποιοτικά.

Αυτήν την χρονική περίοδο τα συνεργεία εντοπίζονται να δουλεύουν για την υπογειοποίηση των δικτύων επί της οδού Εγνατίας στην Κομοτηνή. Στα πεζοδρόμια ήδη έχουν δημιουργηθεί τα σκάμματα και οι εργάτες προχωρούν στις εργασίες που απαιτούνται. Η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών δεν παρεμποδίζεται, αλλά χρειάζεται προσοχή, καθώς υπάρχουν βαρέα οχήματα και μηχανήματα εκσκαφής.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της πόλης σύμφωνα και με τον προγραμματισμό της ΔΕΔΔΗΕ.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

"
"
Sourcexronos.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση 62χρονος μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της άσκησης “Αίσιος Οιωνός”

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης 62 χρονος πολίτης ο...

Μαρινάκης για Αλεξανδρούπολη: «Καμία φυγάδευση του πρωθυπουργού – Έφυγε κανονικά από έξοδο ασφαλείας»!

Στα όσα ακούστηκαν για τη χθεσινή αναχώρηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το αεροδρόμιο...

Θλίψη στη Λάρισα: Σήμερα η κηδεία της 18χρονης Ανθίας που βρέθηκε νεκρή στην Αλεξανδρούπολη

Βαρύ πένθος στη Λάρισα για τον πρόωρο χαμό της 18χρονης φοιτήτριας Ανθίας Τσαγγαρά, η...

Νέα λεωφορεία στο στόλο του ΚΤΕΛ Έβρου – Παραλαβή ενός Setra και δύο Temsa

Ακόμη μία σημαντική προσθήκη στον στόλο του ΚΤΕΛ Ν. Έβρου Α.Ε. πραγματοποιήθηκε πριν λίγες...

Παρόμοια