ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΞενάγηση στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο USNS Carson City

Ξενάγηση στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο USNS Carson City

Στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και με την ευκαιρία της παρουσίας του Christopher Cavoli Αντιστράτηγου, που ηγείται του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη ξεναγήθηκαν οι δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Το επιβλητικό USNS Carson City

Το πλοίο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ηλικίας 4,5 ετών και εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία τόσο στο μηχανοστάσιό του όσο και στα όργανα πλοήγησης.

Διαθέτει ελικοδρόμιο, αίθουσα με καθίσματα επιβατών, υπολογιστές για χρήση από το προσωπικό, γυμναστήριο, αίθουσα εστιατορίου, 104 κουκέτες σε καμπίνες των τριών ατόμων.

Τα ταξίδια του διαρκούν έναν ολόκληρο χρόνο και η δράση του, σύμφωνα πάντα με τα όσα μας είπαν οι αξιωματούχοι του πλοίου είναι καθαρά βοηθητική σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Όλο το στρατιωτικό προσωπικό, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την παρουσία τους την Αλεξανδρούπολη και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία στην πόλη.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια