Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025
26.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΞεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών του Δήμου Ορεστιάδας στην κατασκήνωση «Παιδική Εξοχή Μάκρης»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών του Δήμου Ορεστιάδας στην κατασκήνωση «Παιδική Εξοχή Μάκρης»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση του κρατικού προγράμματος «Παιδική Εξοχή Μάκρης» για το καλοκαίρι του 2024. Η Παιδική Εξοχή Μάκρης για το καλοκαίρι 2024 θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της 750 παιδιά (και ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους) του νομού Έβρου ηλικίας από 6 έως 16 χρονών, αγόρια και κορίτσια, με έτος γέννησης από 01-01-2018 έως 31-12-2008, σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους των εννέα (9) ημερών, από 150 κατασκηνωτές σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.  

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και οι συνοδοί ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα δικαιολογητικά και τα απαιτούμενα έντυπα είτε από το επίσημο site του Δήμου Αλεξανδρούπολης, είτε από τα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ορεστιάδας επί της οδού Εθνομαρτύρων 98.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από την κ. Γεωργουσίδου Χριστίνα, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ορεστιάδας, έως το αργότερο την 14η Ιουνίου 2024, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Επίσης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις αιτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2552303043. 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

Τσομπανίδης Αντώνιος

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τη νύχτα της Πέμπτη 31/7

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα προβλέπεται την Πέμπτη (31-07-2025)...

Τουριστική καθίζηση στη Σαμοθράκη – Με μόλις 30 επιβάτες έφτασε το πλοίο από Αλεξανδρούπολη

Απόγνωση προκαλούν τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη εν μέσω της τουριστικής σεζόν....

“Βούλγαροι οι Τούρκοι επιχειρηματίες «εκμεταλλεύονται» τον τουρισμό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”

Ερώτηση έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση σχετικά με το θέμα...

Παρόμοια