Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις – ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου (video)

Οι χειμερινή εκπτωτική περίοδος έχει ξεκινήσει και ήδη οι καταναλωτές έχουν βγεί στην αγορά προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών.

Βέβαια, οι περισσότεροι ακόμα δεν έχουν προβεί σε αγορές καθώς προτιμούν πρώτα να δούνε τις τιμές, να συγκρίνουν τη διαφορά και το ποσοστό έκπτωσης, και μετέπειτα να αγοράσουν. Έτσι λοιπόν τις πρώτες μέρες η κίνηση θα έλεγε κανείς ότι είναι περισσότερο αναγνωριστική.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά, και να επωφεληθούν από τις χαμηλές και ελκυστικές τιμές, παράλληλα όμως θα πρέπει να είναι και ιδιαίτερα προσεκτικοί. καθώς βάση της νομοθεσίας, θα πρέπει να φαίνονται ευκρινώς, τα ποσοστά έκπτωσης σε όλα τα προϊόντα, ή η παλιά τιμή διαγραμμένη, και από κάτω η καινούρια, με την έκπτωση, εξηγεί ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Κασαπίδης.

Χορηγούμενη

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να είναι ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.