Βράβευση της Πολιτικής Προστασίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης με αφορμή την λήξη της αντιπυρικής περιόδου , προσκάλεσε την Τετάρτη 15-3-2017 στις 17:00μμ τους συλλόγους που συμμετείχαν σε δράσεις περιφρούρησης-φύλαξης των περιαστικών δασών και αλσυλλίων στην ΠΕ Δράμας κατά το 2016, όπου τους υποδέχθηκε μαζί με τον Δ/ντη της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Α.Δ Μακεδονίας και Θράκης κ. Χουβαρδά Κων/νο και απένειμε στους εκπροσώπους των συλλόγων: Κυνηγητικό σύλλογο Δράμας «Η Άρτεμις», Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών και Φίλων Δράμας, Λέσχη Καταδρομέων Δράμας, ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δράμας, Οικολογική Κίνηση Δράμας, Κυνηγητικό Σύλλογο Προσοτσάνης, Ε.Ο.Σ Προσοτσάνης και Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών Ναυαγοσωστών Δράμας, «Εύφημη Μνεία».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ανέφερε ότι η περίοδος του 2016 υπήρξε ιδιαίτερα θετική χάρη στην προληπτική δράση των εθελοντών και το ελάχιστο της ευαρέσκειας του αποτελεί η βράβευση αυτή.

Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των τμημάτων πολιτικής προστασίας των ΠΕ Δράμας και Καβάλας καθώς και οι εκπρόσωποι των συλλόγων: