ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΒανδαλισμοί σε παιδική χαρά του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σήμερα το πρωί του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου οι κάτοικοι της περιοχής στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά αντίκρυσαν τις εικόνες που βλέπετε.

Προφανώς, οι νεαροί που συγκεντρώθηκαν το βράδυ στο συγκεκριμένο χώρο θέλησαν να διασκεδάσουν καταστρέφοντας την τραμπάλα η οποία έδινε χαρά και παιχνίδι στα μικρά παιδιά.

Στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Βουρδόλης γράφει: “Σήμερα το πρωί αυτή είναι η εικόνα σε μια από τις καινούριες παιδικές χαρές που τοποθέτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Τα σχόλια δικά σας. Εμείς θα τις κάνουμε και πάλι καινούριες κόντρα στην λογική της καταστροφής της περιουσίας των δημοτών. Ακόμη και αυτών που τις καταστρέφουν”.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια