ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΜε τον Πρέσβη της Κύπρου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Με τον Πρέσβη της Κύπρου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα Σταύρο Αυγουστίδη είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης την Τετάρτη 28.02.2024, στο πλαίσιο επισκέψεων εργασίας που πραγματοποιεί μαζί με τον Γενικό Πρόξενο Κωνσταντίνο Πολυκάρπου, στην περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Επίκεντρο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης δεσμών και συνεργειών σε πεδία αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στους τομείς του τουρισμού και των νέων τεχνολογιών, με αφορμή και την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη – Λάρνακα.

Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη δυναμική παρουσία των Κυπρίων φοιτητών/τριών στην περιοχή μας και η επιθυμία εμπλοκής τους στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια