Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΤο απόλυτο φθινοπωρινό trend στη γυναικεία μόδα

Το απόλυτο φθινοπωρινό trend στη γυναικεία μόδα

To φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η αέρινη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα αποσύρεται σιγά σιγά, για να βγουν τα δύσκολα μεταβατικά ρούχα της εποχής.

Οι μέρες γίνονται μουντές και ψυχρές και ευτυχώς έχουμε τη μόδα εδώ να μας κρατά σε φόρμα, σώζοντας ακόμα και τη διάθεσή μας.

Γιατί η τάση για φέτος προστάζει λευκό παντελόνι! Πλάι στα φλοράλ φορέματα και τα πολύχρωμα φουλάρια που είναι τελευταία λέξη της μόδας αυτό το φθινόπωρο, όλες οι στιλάτες κυρίες συνδυάζουν στο ντύσιμό τους το λευκό παντελόνι. Φτάνει να μην είναι λινό.

Κανόνα εξάλλου που να λέει ότι απαγορεύεται το λευκό χρώμα το φθινόπωρο ή τον χειμώνα δεν θα βρείτε πουθενά. Και παρά το γεγονός ότι είναι συνδεδεμένο με το καλοκαίρι, αν το φορέσετε σωστά αποτελεί το καλύτερο χρώμα για το μεταβατικό στάδιο μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα.

Λευκό τζιν και λευκό υφασμάτινο παντελόνι (όχι σε καλοκαιρινό ύφασμα) πάει υπέροχα με τα περισσότερα πανωφόρια και αξεσουάρ και με όλες τις αποχρώσεις, από τις σκούρες μέχρι τις πιο φωτεινές. Ακόμα και total white look μπορείτε να φτιάξετε, ντυμένη στα λευκά από την κορφή ως τα νύχια.

Η μόνη εξαίρεση; Οι βροχερές μέρες. Αν βρέχει, δεν φοράμε ποτέ λευκό παντελόνι…

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Κασαπίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και...

Δράμα: Σύλληψη ημεδαπού ανηλίκου για κατοχή ναρκωτικών και ενός μαχαιριού

Συνελήφθη την 16-9-2025 το βράδυ στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής...

Αλεξανδρούπολη: Σε πλειστηριασμό διώροφο διατηρητέο κτίριο δίπλα στο λιμάνι από την ΕΤΑΔ

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), θυγατρική του Υπερταμείου, συνεχίζει την αξιοποίηση ανενεργών ακινήτων σε...

Ανοίγει αύριο σε διαμορφωμένο χώρο η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις των...

Παρόμοια