Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025
12.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΘα πας διακοπές με τον σύντροφό σου; Με αυτό αντικαταστάθηκε το…σεξ!

Θα πας διακοπές με τον σύντροφό σου; Με αυτό αντικαταστάθηκε το…σεξ!

Μόνο από τον τίτλο του άρθρου μπορείς να καταλάβεις ότι αν είσαι ερωτευμένη και περιμένεις πώς και πώς να πας διακοπές με τον σύντροφό σου, το μόνο που δε θα κάνεις είναι πολύ σεξ!

Δε θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, αλλά όσο ζευγάρια έχουν πάει ήδη διακοπές γύρισαν κάπως περίεργα αφού μόνο σεξ δεν έκαναν. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι δική μας διαπίστωση αλλά ερευνών που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Εταιρεία προφυλακτικών που είχε κάνει έρευνα, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να αναλύσουν τις προσδοκίες τους για τις διακοπές τους.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 ενήλικες, εκ των οποίων το 52% δήλωσε πως προσδοκά να περάσει τις μέρες του με καλύτερο σεξ, αλλά το 60% παραδέχθηκε ότι η πραγματικότητα δυστυχώς δεν ταυτίστηκε με τα θέλω τους!  Επίσης, το 41% παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών του προτιμάει να περνά τις ώρες του με τα κινητά του ή τα tablets του παρά ο ένας με τον άλλον.

Τα ευρήματα, όπως λένε οι ερευνητές, αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα ψηφιακά μέσα επηρεάζουν πολύ αρνητικά τις σχέσεις των ανθρώπων. Αφού διάβασες μόλις το άρθρο, πρόσεχε πώς θα ορίσεις να είναι οι δικές σου διακοπές. Το παν είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση να χαθεί η μαγεία του έρωτα.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα με την ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή – Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, σε τούνελ στην περιοχή...

Αλεξανδρούπολη: Κάλεσμα στους νέους για συμμετοχή στο Μητρώο Νέων και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων

Κάλεσμα προς τους νέους του Δήμου Αλεξανδρούπολης απευθύνει η Δημοτική Αρχή, με στόχο την...

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι 58 και 55 ετών βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

Σε τραγική κατάληξη οδήγησε η αναζήτηση ενός ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας 58χρονος και...

Σουφλί: Οριστικό το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας – Αντιδράσεις για τη συρρίκνωση υπηρεσιών στην περιοχή

Ολοκληρώθηκε χθες, ανήμερα της εορτής του Αγίου Σάββα, το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής...

Παρόμοια