Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
31.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΤα κάλαντα στον Π. Παυλόπουλο είπε ο Σύλλογος Φερών "Η Αγία Σοφία"

Τα κάλαντα στον Π. Παυλόπουλο είπε ο Σύλλογος Φερών “Η Αγία Σοφία”

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς και από παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, μαντινάδες από Κρητικούς και τραγούδια από ηπειρωτικούς συλλόγους άκουσε την παραμονή των Χριστουγέννων ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα πρώτα κάλαντα από την Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τον περίμενε έξω από το γραφείο του, και αμέσως μετά από τα στελέχη της Προεδρικής Φρουράς στην Μεγάλη Αίθουσα Διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου.

Απευθυνόμενος στους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι συμβολίζουν τους διαχρονικούς αγώνες του Λαού μας και του Έθνους μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Όπως σημείωσε «Τα αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, με τα οποία σας περιβάλλουν οι Έλληνες, εντός και εκτός της Χώρας, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το υψηλό σας φρόνημα και για το ανεπίληπτο ήθος σας».

Ακολούθησαν κάλαντα και ευχές από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, Το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης, τον Λαογραφικό Σύλλογο Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «ΚΡΗΤΕΣ», την Παιδική Χορωδία της Αστυνομίας, το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, τον Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων, το Σώμα Προσκόπων και τέλος τον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος αντήλλαξε με όλους μικρούς και μεγάλους ευχές και τους χάρισε ένα αναμνηστικό με το εθνόσημο της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να θυμούνται την σημερινή επίσκεψή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από τα πιο χαρακτηριστικά δώρα, που έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν και ένα δεντράκι από το Χαμόγελο του Παιδιού, που όπως τόνισε ο Πρόεδρός του κ. Γιαννόπουλος συμβολίζει την ελπίδα για να ριζώσει το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά.

Επίσης, ιδιαίτερες ήταν και οι ευχές από τον Λαογραφικό Σύλλογο Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», οι οποίοι τόνισαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος τίμησε κατά την μέχρι στιγμής θητεία του την Ήπειρο όσο κανείς άλλος και του ευχήθηκαν να παραμείνει στην Προεδρία της Δημοκρατίας και για την επόμενη θητεία.

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε σε όλους δώρο ένα φλουρί με το εθνόσημο και 2020 ευχές από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δήλωση Π. Παυλόπουλου μετά τα κάλαντα
Συμβολίζετε τους διαχρονικούς αγώνες του Λαού μας και του Έθνους μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Τα αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, με τα οποία σας περιβάλλουν οι Έλληνες, εντός και εκτός της Χώρας, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το υψηλό σας φρόνημα και για το ανεπίληπτο ήθος σας.

Σας ευχαριστούμε όλοι. Χρόνια πολλά.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ορεστιάδα: Αυτοκτόνησε 21χρονος

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 ετών, έβαλε τέρμα στη ζωή του σήμερα στην Ορεστιάδα....

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι που αγνοούνταν

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην Ξάνθη από το...

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τρίτο όροφο οικοδομής στη Στοά Νούση

Στο κενό βρέθηκε άνδρας το πρωί της Δευτέρας (07/07) στην Ξάνθη, στη Στοά του...

Αλεξανδρούπολη: Μόνο 16 από 213 επιχειρήσεις είχαν επανεκδώσει άδεια για τραπεζοκαθίσματα

Εξαιρετικό εργαλείο που θα έχει αποτελεσματικότητα και θα επιφέρει παγίωση συμμόρφωσης επαγγελματιών που συστηματικά...

Παρόμοια