Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίTα 3 είδη denim παντελονιών που όλες πρέπει να αποκτήσουμε το 2018

Tα 3 είδη denim παντελονιών που όλες πρέπει να αποκτήσουμε το 2018

«Όσα jeans και να έχει μία γυναίκα στην ντουλάπα της δεν είναι ποτέ αρκετά» και αυτό δεν είναι απλά μία fashion ρήση, είναι κάτι σαν νόμος για εμάς. Γι’ αυτό και κάθε εποχή ψάχνουμε να βρούμε τα denim κομμάτια που πρωταγωνιστούν στην μόδα και μας κάνουν και εμάς να ντυνόμαστε στυλάτα και να είμαστε γεμάτες αυτοπεποίθηση φορώντας το αγαπημένο μας κομμάτι.

Για το 2018 και ιδιαίτερα για του ανοιξιάτικους μήνες που θα έρθουν, τα παρακάτω τρία είδη jeans πρέπει να τα εντάξεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου, αν δεν τα έχεις ήδη, για να πεις με βεβαιότητα ότι ακολουθείς τα πιο hot denim trends.

cropped jean
Hot item ανάμεσα στα denim παντελόνια που διαθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου τα τελευταία δύο χρόνια, το «κοντό» jean που κάνει ελαφριά καμπάνα δεν είναι μόνο πολύ κολακευτικό για της ψηλές αλλά αν έχεις ένα σε γραμμή-καμπάνα είναι ιδανικό και για γυναίκες με ανοιχτή λεκάνη. Επίσης είναι στη μόδα τα τελευταία δύο χρόνια οπότε ναι, ήρθε η ώρα να το φορέσεις και εσύ.

pastel jean
Μπορεί να σου θυμίζει τα «παιδικά» σχέδια που φορούσες όταν πήγαινες σχολείο αλλά οι φωτεινές, παστέλ αποχρώσεις είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στην «denim σκηνή» αυτή την άνοιξη. Αγόρασε το δικό σου κίτρινο, σιέλ, λιλά ή φιστικί και προετοιμάσου από τώρα για την επόμενη σεζόν.

indigo jean
Kλασικά και σε ίσια γραμμή, αυτά τα παντελόνια μπορούν να φορεθούν το πρωί στη δουλειά με μεταξωτό top ή πουκάμισο, το βράδυ στην βόλτα με cropped ή lingerie top αλλά και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας με πουλόβερ, ακόμα και φούτερ. Αν δεν έχεις ήδη ένα είναι καιρός να αποκτήσεις δεν νομίζεις;

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παραμένει ο Βαγγέλης Ρούφος Διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμο είναι το ΦΕΚ με τις αποφάσεις του υπουργού Υγείας Άδωνη...

Τουριστική καθίζηση στη Σαμοθράκη – Με μόλις 30 επιβάτες έφτασε το πλοίο από Αλεξανδρούπολη

Απόγνωση προκαλούν τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη εν μέσω της τουριστικής σεζόν....

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τη νύχτα της Πέμπτη 31/7

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα προβλέπεται την Πέμπτη (31-07-2025)...

Παρόμοια