Συνέντευξη: Ο Σταύρος Βαβίας για τις περιφερειακές εκλογές -video

"θα είμαι υποψήφιος με την "Περιφερειακή Σύνθεση" σε έναν δρόμο που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά ένας δρόμος δύσκολος".

Καλεσμένος στο evros24.gr για μια συζήτηση που αφορά τη διαδρομή προς τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με το Σάκη Σταυρίδη, βρέθηκε ο Σταύρος Βαβίας.

Ξεκινώντας την συζήτηση ο Σταύρος Βαβίας είπε πως το ενδιαφέρον των πολιτών για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι δεδομένο γιατί θέλουν να γνωρίζουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα διοικήσουν, δήμους και περιφέρειες καθώς και ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Χορηγούμενη

Ο ίδιος, στο παρελθόν έχει υπάρξει περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας. Σημείωσε ωστόσο πως δεν πιστεύει στις κομματικές γραμμές και ότι είναι υπέρμαχος της σύνθεσης ειδικά στα θέματα της Περιφέρειας.

“Η Περιφέρεια με ενδιαφέρει πραγματικά, γιατί είσαι ο ενδιάμεσος φορέας μεταξύ του δήμου και της βουλής” σημείωσε.

Γνώστης των προβλημάτων του νομού Έβρου και κυρίως του αγροτικού τομέα, ο Σταύρος Bαβίας, πιστεύει πως υπάρχουν προοπτικές να γίνουν πράγματα, που θα πάνε την αγροτική οικονομία του νομού ένα βήμα παραπέρα.

“Μου έκανε την τιμή να μου προτείνει ο Χριστόδουλος Τοψίδης να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του.

Θεωρώ ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο προέρχεται από τον επιχειρηματικό στίβο που για μένα είναι πολύ σημαντικό”, αποκάλυψε, και δήλωσε: “θα είμαι υποψήφιος με την “Περιφερειακή Σύνθεση” σε έναν δρόμο που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά ένας δρόμος δύσκολος”.

Ένας από τους κύριους στόχους που θέτει, εκτός από την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και το να παραμείνει έστω κι ένας νέος άνθρωπος στο νομό μας και να μη μεταναστεύσει.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Σταύρος Βαβίας: