Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
29.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 4 διακινητές σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, με συνολικά 11 μη νόμιμους...

Συνελήφθησαν 4 διακινητές σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, με συνολικά 11 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (24/25-8-2023) σε περιοχές της Καβάλας, της Ροδόπης και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ροδόπης και Ξάνθης τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθεςτο πρωίσε Επαρχιακή οδό της Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποήθηκε έπειτα από σύγκρουση με πέντε αμνοερίφια  και ο δράστης συνελήφθη.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 21-8-2023 σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής ο δεύτερος αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς διακινητες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και τα Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Ξανθης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη από το θάνατο του Άγγελου Αχτσή

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από το θάνατο του Άγγελου Αχτσή, στην ηλικία...

Ορεστιάδα: Αυτοκτόνησε 21χρονος

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 ετών, έβαλε τέρμα στη ζωή του σήμερα στην Ορεστιάδα....

Σε μια εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για 10.000 ευρώ σε κάθε πολίτη που θέλει να μετεγκατασταθεί σε δήμους του Έβρου

Για το σημαντικό μέτρο της κυβέρνηση για την ενίσχυση της πληθυσμιακής και οικονομικής ζωής...

Αλεξανδρούπολη: Μόνο 16 από 213 επιχειρήσεις είχαν επανεκδώσει άδεια για τραπεζοκαθίσματα

Εξαιρετικό εργαλείο που θα έχει αποτελεσματικότητα και θα επιφέρει παγίωση συμμόρφωσης επαγγελματιών που συστηματικά...

Παρόμοια