Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, 2025
8.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 3 ημεδαποί με 149 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί με 149 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Αλεξανδρούπολη

Επιπλέον 2 από τους δράστες κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθησαν  στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26 (άντρας) και 46, 29 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στη πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 46χρονη και τον 26χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία τους, εντόπισαν 120 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Επιπλέον, στην οικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 βενζινοκίνητα – ηλεκτρικά εργαλεία, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 1 tablet, 1 μπαταρία αυτοκινήτου και διάφορα εργαλεία, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Κατασχέθηκαν επίσης 2 διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη η 29χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν 29 πακέτα τσιγάρων και 4 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση 62χρονος μετά από τραυματισμό κατά τη διάρκεια της άσκησης “Αίσιος Οιωνός”

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης 62 χρονος πολίτης ο...

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώνεται η άσκηση «Αίσιος Οιωνός 2025» – Στο πεδίο ο Νίκος Δένδιας, σε πρώτο πλάνο drones και anti-drones (βίντεο)

Η μεγάλη διακλαδική άσκηση «Αίσιος Οιωνός 2025» ολοκληρώνεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με την Ημέρα...

Μαρινάκης για Αλεξανδρούπολη: «Καμία φυγάδευση του πρωθυπουργού – Έφυγε κανονικά από έξοδο ασφαλείας»!

Στα όσα ακούστηκαν για τη χθεσινή αναχώρηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το αεροδρόμιο...

Θράκη: Ολοκληρώθηκε η Εθνική Άσκηση «Αίσιος Οιωνός – 25» με drones, anti-drones και νέα συστήματα μάχης

Στη Θράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα η Εθνική Άσκηση Μέσης Κλίμακας Πλήρους Ανάπτυξης Δυνάμεων ΤΑΜΣ «ΑΙΣΙΟΣ...

Παρόμοια