ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 2 διακινητές με 4 μη νόμιμους μετανάστες σε επαρχιακή οδό της...

Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 4 μη νόμιμους μετανάστες σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

Συνελήφθησαν χθες (7-5-2019) το βράδυ, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 25 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 29χρονου οδηγού, περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια