Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
16.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθη ημεδαπός με 6 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στη Γενισέα Ξάνθης

Συνελήφθη ημεδαπός με 6 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ στη Γενισέα Ξάνθης

Συνελήφθη χθες (5-5-2019) το μεσημέρι, στη Γενισέα Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, την 4-5-2019 το μεσημέρι και το απόγευμα, ο δράστης μετέβη σε επιχείρηση στη Γενισέα Ξάνθης, όπου πραγματοποίησε συναλλαγές, χρησιμοποιώντας συνολικά τέσσερα (4) παραχαραγμένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά από σχετική καταγγελία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, ο 16χρονος μετέβη σε άλλη μία επιχείρηση στη Γενισέα, όπου επιχείρησε να πραγματοποιήσει συναλλαγή με  παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός και αποχώρησε.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ακόμη δύο (2) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν έξι (6) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων Ξάνθης.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εσπερινό ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης: Μαθητές και εκπαιδευτικοί εξερευνούν την ιστορία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσα από φωτογραφίες

Χθες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία...

Σαμοθράκη: Συνελήφθη οδηγός Ι.Χ.Φ χωρίς άδεια οδήγησης

Στη Σαμοθράκη, την 13η Νοεμβρίου 2025, το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος...

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώνεται η άσκηση «Αίσιος Οιωνός 2025» – Στο πεδίο ο Νίκος Δένδιας, σε πρώτο πλάνο drones και anti-drones (βίντεο)

Η μεγάλη διακλαδική άσκηση «Αίσιος Οιωνός 2025» ολοκληρώνεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, με την Ημέρα...

Θράκη: Ολοκληρώθηκε η Εθνική Άσκηση «Αίσιος Οιωνός – 25» με drones, anti-drones και νέα συστήματα μάχης

Στη Θράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα η Εθνική Άσκηση Μέσης Κλίμακας Πλήρους Ανάπτυξης Δυνάμεων ΤΑΜΣ «ΑΙΣΙΟΣ...

Παρόμοια