ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθη 23χρονος Πακιστανός με 2 μη νόμιμους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη 23χρονος Πακιστανός με 2 μη νόμιμους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη χθες (17-12-2017) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι εξέδωσε εισιτήρια του ΟΣΕ με προορισμό την Θεσσαλονίκη, εφοδιάζοντας με αυτά τους μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου στη συνέχεια να τους επιβιβάσει σε αμαξοστοιχία και να τους προωθήσει, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν τρία (3) εισιτήρια και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια