Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΣυνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σας καλούμε να προσέλθετε την ΤΕΤΑΡΤΗ     12/04/2017 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο, στο Γραφείο Δημάρχου,  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  του Δήμου Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με την παρ. 6 , του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010),  για συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

1.Έγκριση διάθεσης πιστώσεων οικονομικού έτους 2017 ,όπως διαμορφώθηκαν με τη 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ.  κ. Παντελίδης Γεώργιος)

  1. Διάθεση πίστωσης, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων του ανοικτού διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών Ναυαγοσωστικής Κάλυψης Πολυσύχναστων Παραλιών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Κολυμβητηρίων) Δήμου Αλεξανδρούπολης για το 2017 (Εισηγ. κ. Τάτσιλη Αθανασία)
  1. Λήψη απόφασης ΟΕ έγκρισης πρακτικού  διαγωνισμού ανάδειξης οριστικού αναδόχου της παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών του Δήμου Αλεξ/πολης (Εισηγ. κ. Μόκαλη Αθανασία)
  1. Έγκριση του πρωτογενούς αιτήματος, της διάθεσης πίστωσης και του τρόπου  εκτέλεσης για την κατασκευή  τέντας κάλυψης φορτηγών (Εισηγ.  κ. Πολυμερούδης Αριστείδης)
  1. Έγκριση του πρωτογενούς αιτήματος, της διάθεσης πίστωσης και του τρόπου   εκτέλεσης της προμήθειας  αναλωσίμων, λοιπών αναλωσίμων και μεταλλικών ελασμάτων»  (Εισηγ. κ. Πολυμερούδης Αριστείδης)
  1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεσης πίστωσης και όρων διακήρυξης του έργου ¨ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΣΥΜΗΣ¨ ( Εισηγ. κ. Αθανασίου Αντ.)
  1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεσης πίστωσης, τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης με απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία ¨Συντήρηση και επισκευή φωτεινών σηματοδοτών¨ (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)
  1. Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος, διάθεσης πίστωσης, και τρόπου εκτέλεσης για τη συντήρηση και επισκευή φωτοτυπικών (Εισηγ. κ. Καδόγλου Κ.)

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ισχυρός σεισμός 6,0 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Αισθητός σε Λέσβο και Αλεξανδρούπολη

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 Ρίχτερ (εκτίμηση AFAD) ταρακούνησε στις 19:53 το απόγευμα της...

Αλεξανδρούπολη: Με παλμό και συμμετοχή η τελετή έναρξης της Λευκής Νύχτας 2025 (βίντεο)

Με έντονο παλμό, πλήθος κόσμου και σημαντικές παρουσίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η...

Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε 67χρονη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας: Η γυναίκα ήταν μαζί με την 11χρονη εγγονή της

Μία 67χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από οδηγό δικύκλου στην εθνική...

Μαρία Κωνσταντάκη: Οι διακοπές στη Σαμοθράκη και το ηλιοβασίλεμα

Τη Σαμοθράκη επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρία Κωνσταντάκη και μοιράστηκε μια...

Παρόμοια