28.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ: Χαλυβδώνεται η προσπάθειά μας για την ανάδειξη και προστασία της περιοχής με μια σειρά εθελοντικών δράσεων

Ηχηρή στήριξη υποψηφίων δημάρχων στους καλυβιέρηδες του Δέλτα Εβρου

- Χορηγούμενη-

Είναι πολύ αισιόδοξο τελικά να καταφέρνεις να έχει την συναίνεση όλων των υποψηφίων δημάρχων για ένα θέμα τόσο ουσιαστικό που αφορά την παρουσία μας ως καλυβιέρηδες στην οριογραμμή των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Ο νυν δήμαρχος Αλεξαδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και οι ανθυποψήφιοί του Παύλος Μιχαηλίδης, Σάββας Δευτεραίος, Δημήτρης Λαζόπουλος στο πρόσφατο debate του Status radio ήταν καθολικά υπέρ των θέσεών μας όταν τέθηκε το θέμα με την παρουσία των καλυβών στο Δέλτα υποστηρίζοντας την μη εφαρμογή των πρωτοκόλλων κατεδάφισης και των εξοντωτικών προστίμων, θέσεις που δείχνουν ότι κατανοούν το ζήτημα απ όλες του τις διαστάσεις.

Και ο απουσιάζων υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης επίσης με γραπτές θέσεις δημοτικής συμβούλου συστρατεύεται στην λογική να παραμείνουν οι καλύβες και να υπάρξουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής.

Ο σύλλογός Αινήσιο Δέλτα Έβρου θα συνεχίσει την ενημερωτική του εκστρατεία προς όλες τις κατευθύνεις, καλώντας να στοιχηθούν δίπλα του όσοι αγαπούν την περιοχή, δεχόμενος νέα μέλη, νεολαίους, γυναίκες, απ όλη την Θράκη που θα λειτουργήσουν σαν η ασπίδα απέναντι σε όσα κακόβουλα κατά καιρούς εμφανίζονται σε μια προσπάθεια να δυσφημιστούν οι εθνοφύλακες καλυβιέρηδες και όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Κάποια υποτιμητικά σχόλια στο διαδίκτυο ότι «η κοινή στάση των υποψηφίων δημάρχων προέκυψε για ψηφαλάκια» τα επιστρέφουμε στους νοσηρούς εμπνευστές τους με την υπόμνηση ότι και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες τοποθετήθηκαν δημόσια υπέρ της παραμονής των καλυβιέρηδων στο Δέλτα που η παρουσία τους κρίνεται αναγκαία.

Το Δασαρχείο, η Στρατιωτική υπηρεσία, το Λιμενικό, η Αστυνομική Διεύθυνση που υπεραμύνθηκαν αυτών των θέσεων κι άλλοι κρατικοί φορείς γιατί το έκαναν αφού δεν περιμένουν …ψηφαλάκια?

Η διαφάνειά μας ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην λειτουργία μας, οι πρωτοβουλίες για προστασία και ανάδειξη του Δέλτα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, η έμπρακτη αγάπη μας για την άγρια ζωή, υδρόβια, θηλαστικά, ερπετά, άγρια άλογα , για την χλωρίδα και ευρύτερα πανίδα, η τήρηση των κανόνων σε κυνηγούς κι επισκέπτες, οι συνεχείς οχλήσεις μας για έργα υποδομής θα είναι ένας διαρκής μονόδρομος με στόχο αυτή η προίκα που κληρονομήσαμε να περιφρουρηθεί στο έπακρο.

Ο σύλλογός μας που εδρεύει στις Φέρες θα πρωτοστατήσει σε μια σειρά εθελοντικών δράσεων που θα ανακοινωθούν σύντομα αποδεικνύοντας τις προθέσεις αλλά και την αποφασιστικότητά μας να λειτουργήσουμε με ενότητα για το κοινό καλό ζητώντας την συμπαράσταση όσων έχουν την ευγενή διάθεση να αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες μας που θα στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά και μόνο .

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρο Πάρις Παπαδάκης

 

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ