ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣύλληψη Ολλανδών δημοσιογράφων που κινούνταν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στα Δίκαια Έβρου

Σύλληψη Ολλανδών δημοσιογράφων που κινούνταν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στα Δίκαια Έβρου

Οι συλληφθέντες βρέθηκαν στα Δίκαια για να πάρουν συνεντεύξεις από λαθρομετανάστες

Στη σύλληψη ολλανδών δημοσιογράφων, μελών τηλεοπτικού συνεργείου προχώρησαν οι αρχές στον Έβρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr οι συλληφθέντες βρέθηκαν στα Δίκαια για να πάρουν συνεντεύξεις από λαθρομετανάστες, για τους οποίους πιθανόν γνώριζαν ότι πέρασαν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου σε ελληνικό έδαφος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων και άλλες πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας -ενώ βρίσκονται στην περιοχή από την προηγούμενη εβδομάδα, κινούνταν με ένα λευκό βανάκι στις παρέβριες περιοχές και προσπαθούσαν να εντοπίσουν λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα πάντα με το evros-news.gr πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι αφέθηκσν ελεύθεροι, μετά από διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια