Συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο (video)

Μετά και από τη απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, συγκροτήθηκε το περιφερειακό επιμελητηριακό συμβούλιο ΑΜΘ, έδρα του οποίου θα είναι η Κομοτηνή.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, μετά από ορισμό των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της περιφέρειας, στο προαναφερόμενο περιφερειακό επιμελητηριακό συμβούλιο συμμετέχουν:

-Από το Επιμελητήριο Δράμας ο Στέφανος Γεωργιάδης και ο Γιάννης Ελματζόγλου.

Χορηγούμενη

-Από το Επιμελητήριο Έβρου ο Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Απόστολος Παλακίδης.

-Από το Επιμελητήριο Καβάλας ο Μάρκος Δέμπας, ο Γιάννης Παναγιωτίδης και ο Παύλος Ζησίμου.

-Από το Επιμελητήριο Ξάνθης ο Στέλιος Μοραΐτης και ο Σπυρίδων Κάλφας.

-Από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης ο Νίκος Αγγελίδης και από το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ο Αντώνης Γραβάνης.

Η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού επιμελητηριακού συμβουλίου θα πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιηθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία ορισμού των εκπροσώπων όλων των Επιμελητηρίων της περιφέρειας, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου με τον μεγαλύτερο αριθμό μελών, εν προκειμένω, της Καβάλας.

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 12 Μαΐου 14.00 στην έδρα του Επιμελητηρίου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘ. Κατά την συνεδρίαση θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Προέδρου και θα πραγματοποιηθεί ορισμός των Αντιπροέδρων του.

Την υποψηφιότητα του, μάλιστα, για τη θέση του Προέδρου, ανακοίνωσε και επίσημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.