Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
19.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2019, που ήταν πλούσιος σε επιτυχίες των 400 αθλητών του Ομίλου που συμμετείχαν σε τοπικούς περιφερειακούς, πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Συζητήθηκαν οι στόχοι της νέας αθλητικής χρονιάς και εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για την επόμενη διετία.

Η πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης έλαβε χώρα την Τετάρτη 8/7/2019  και ώρα 21.00, με κύριο θέμα την συγκρότησή του σε σώμα και την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Μετά από διαλογική συζήτηση , αποφασίστηκε η εξής σύνθεση του Δ.Σ:

Πρόεδρος :  Ρουσσίδου Χριστίνα 

Αντιπρόεδρος:  Τερζενίδης Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας – Υπ. Δημοσίων Σχέσεων:  Σταυρίδης Αθανάσιος

Ειδικός Γραμματέας: Σαΐρης Χρυσοβαλάντης 

Ταμίας – Γενικός Έφορος  : Παντελίδης Χρήστος

Έφορος Ιστιοπλοϊκού : Σαρμίδης Κωνσταντίνος

Έφορος Αγωνιστικού τμήματος και  πισίνας εκμάθησης: Αλεξάκης Κωνσταντίνος

Έφορος Προ-αγωνιστικού τμήματος και Ακαδημιών:  Τζουβάρα Ζωή

Έφορος Τεχνικής Κολύμβησης : Αγοράκης Παντελής

Στην συνεδρίαση θίχτηκαν επίσης επείγοντα θέματα του Ομίλου, ενώ για τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί συνάντηση με τους προπονητές των τμημάτων κολύμβησης.

Οι υποχρεώσεις του συλλόγου σε ότι αφορά τα κολυμβητικά τμήματα κορυφώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα με την συμμετοχή των  Τμημάτων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών  2019-2020 που θα πραγματοποιηθούν για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης στις  25/7/2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο  της  Αλεξανδρούπολη και 26/7/2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας  για την Κλασική Κολύμβηση . Για την Τεχνική Κολύμβηση και για την Βόρεια Ελλάδα στη πόλη της Θεσσαλονίκης ( το κολυμβητήριο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη) και από 1/8/2020 έως 4/8/2020 .

Αγωνιστικά θα κλείσει η χρονιά με το  Εθνικό Πρωτάθλημα OPEN, που για την Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί και αυτό στην  Θεσσαλονίκη από 5/8/2020 έως 7/8/2020 .

Για το τμήμα της Ιστιοπλοΐας  οι δράσεις συνεχίζονται κανονικά και το φετινό καλοκαίρι . Οι σχολές ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης, τo windsurf και   kitrsurf θα συνεχιστεί μέχρι το Οκτώβριο. Στις 18 -19 /7/2020 θα διοργανωθεί αγώνας windsurf ( 5th Hellenic windsurf  cup) στην Αλεξανδρούπολη . Σε ότι αφορά την αγωνιστική ομάδα  ιστιοπλοΐας θα συμμετάσχει στον αγώνα (Friendship Regatta 2020) το διάστημα 2-6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Βόρειο Αιγαίο .

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

ΕΦΕΕΠ Έβρου: Ανακήρυξη εκλεγμένων σε Σουφλί και Σαμοθράκη – Κανονικά οι εκλογές για τις υπόλοιπες ΔΗΜΤΟ

Η ΕΦΕΕΠ Έβρου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα ανακήρυξης εκλεγμένων για την Εκλογική Περιφέρεια Έβρου, όσον...

Κομοτηνή: Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Ημέρα...

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη στο “The Christmas Lighthouse” (κάτω από το Φάρο) !!!

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και φέτος στην Αλεξανδρούπολη με προορισμό  “The Christmas...

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Στις 20 Νοεμβρίου 2025, η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, παρουσία του Μητροπολίτη...

Παρόμοια