Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά επισκέφτηκε το Διδυμότειχο και τον  Δήμαρχο της πόλης Παρασκευά Πατσουρίδη και παραβρέθηκε σε ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος εξέθεσε στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, τα κυριότερα προβλήματα του Δήμου, όπως η υδροδότηση της περιοχής αλλά και η έλλειψη προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς του Διδυμοτείχου. Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σχετικά, έκανε λόγο για μία από τις πλέον ιστορικές πόλεις της Ελλάδας, η ιστορία της οποίας κακώς δεν έχει ακόμα αναδειχθεί.

Μετέπειτα, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ενώ μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως, για να ολοκληρωθεί η αυτονόμηση του, πρέπει πρώτα αυτό να στελεχωθεί με ιατρικό προσωπικό, και να οριστεί το νέο Δ.Σ.

Χορηγούμενη

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, και τον Βουλευτή Έβρου της ΝΔ Αναστάσιο Δημοσχάκη, μετέβη στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης, στο Χειμώνιο της Ορεστιάδας. Εκεί σε μία σύντομη παρουσίαση οι αστυνομικοί του εξήγησαν πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνοδευόμενοι του, υπογράμμισαν πως, η Αστυνομία, κάνει το καλύτερο δυνατό, στο βαθμό που μπορεί και της επιτρέπει το Κράτος.

Αργότερα, ο  Αντιπρόεδρος της ΝΔ, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, στο γραφείο του Δημαρχείο, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, οι οποίοι εξήγησαν τα προβλήματα που κάθε ένας αντιμετωπίζει, όπως για παράδειγμα η υψηλή φορολογία.

Απαντώντας σε αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως όταν η ΝΔ θα εκλεγεί Κυβέρνηση, την επόμενη μέρα θα μειώσει τον ΦΠΑ και θα καταργήσει το Νόμο Κατρούγκαλου. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με ομιλία σε ξενοδοχείο της Ορεστιάδας.