Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςvideoΣτεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ στο ελληνικό έδαφος (βίντεο)

Στεφανής: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ στο ελληνικό έδαφος (βίντεο)

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις που μπορούν να αγγίξουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει με τις αναφορές περί εισόδου τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος, στον Έβρο.

«Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» ξεκαθάρισε ο κ. Στεφανής μιλώντας στην ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας πως από τον Φεβρουάριο «48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο». «Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

Είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, είπε για όσα λέγονται για τον Έβρο, και επισήμανε πως «η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμός στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη» κατέληξε.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Παρόμοια