Στ. Πιτσιόρλας: “Η βόρεια Ελλάδα είναι η πιο κρίσιμη περιοχή για την ανάπτυξη της χώρας” (video)

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, προκειμένου να παραστεί στην 18η Διεθνή Εμπορική Έκθεση ALEXPO 2018. Στο πλαίσιο της επισκέψεως του, παραβρέθηκε σε συνάντηση με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ, καθώς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής,στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις υποδομές στην ευρύτερη περιοχή, στην επιχειρηματικότητα, καθώς και στο πως μπορεί η Κεντρική Κυβέρνηση να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων.
“Η Βόρεια Ελλάδα είναι η πιο κρίσιμη περιοχή για την ανάπτυξη της χώρας. Η Ελλάδα μπορεί να παίξει ένα ρόλο ευρύτερο στα Βαλκάνια και την ΝΑ Ευρώπη, και αυτό εξαρτάται από το πως θα επιλύσουμε τα προβλήματα στην Βόρειο Ελλάδα.

Η Οικονομική μας ανάπτυξη εξαρτάται από την Βόρεια Ελλάδα.

Πρέπει να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας και να διαθέσουμε πόρους και δυνάμεις, ούτως ώστε να αλλάξουν οι ρυθμοί με τους οποίους αντιμετωπίζονται αυτά τα προβλήματα” δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός.

Χορηγούμενη

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, έκανε λόγο για μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση,   η οποία έφερε θετικά μηνύματα για την επιχειρηματικότητα του Έβρου και της Θράκης γενικότερα.