ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΣε ανακαινισμένο χώρο στο κτίριο του Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης στεγάζονται από τη...

Σε ανακαινισμένο χώρο στο κτίριο του Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης στεγάζονται από τη Δευτέρα 5 Απριλίου το Ληξιαρχείο και το Δημοτολόγιο

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την αποκέντρωση των υπηρεσιών και την αποσυμφόρηση του κεντρικού αστικού ιστού, οι υπηρεσίες του Ληξιαρχείου και του Δημοτολογίου Αλεξανδρούπολης μεταφέρονται σε ανακαινισμένο χώρο στο κτίριο όπου στεγάζεται το Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, επί της Εθνικής Αντιστάσεως 106.

Τα γραφεία του Ληξιαρχείου έχουν ήδη μεταφερθεί στον νέο χώρο και από σήμερα λειτουργούν κανονικά με τηλ. επικοινωνίας 2551350004-5 και email [email protected].

Το δημοτολόγιο θα συνεχίσει να λειτουργεί στο κτίριο της παλιάς δημαρχίας μέχρι και την Παρασκευή στις 12 μ. και από τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα λειτουργούν στον νέο χώρο με τηλέφωνα επικοινωνίας 2551350002, 2551350008-09 και email [email protected].

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια