Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
27.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΣαμοθράκη: 17η θερινή & 3η Διεθνής Ομάδα Συνάντησης P.C.A

Σαμοθράκη: 17η θερινή & 3η Διεθνής Ομάδα Συνάντησης P.C.A

Η «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.Ν-Α.Ε.), διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας με τον διακριτικό τίτλο «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», διοργανώνει την 17η θερινή & 3η Διεθνή Ομάδα Συνάντησης P.C.A., στη Σαμοθράκη από 7 έως 12 Ιουλίου 2023, η οποία είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η θερινή Ομάδα Συνάντησης P.C.A. στη Σαμοθράκη αποτελεί ένα συνδυασμό Βιωματικής εμπειρίας, Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και καλοκαιρινών διακοπών. Απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν με ομάδες ανθρώπων (δασκάλους, εμψυχωτές, προϊστάμενους, κοινωνικούς λειτουργούς, προέδρους συλλόγων, φοιτητές και επαγγελματίες ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών κτλ), αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο ως ευκαιρία συνάντησης και ανατροφοδότησης.

Μέσα λοιπόν από μια εναλλακτική πρόταση συνάντησης και επικοινωνίας, μια εναλλακτική πρόταση βιωματικής εμπειρίας με βάση τις αρχές και το πνεύμα της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης και της Παιδοκεντρικής Παιγνιοθεραπείας, έχουμε τη δυνατότητα να σχετιστούμε ξανά στο εδώ και τώρα και να ανατροφοδοτηθούμε μετά από μια μακρά περίοδο ραγδαίων αλλαγών, απωλειών και προκλήσεων.

Τα βιωματικά εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Βρείτε εδώ την Αίτηση και περισσότερες πληροφορίες:

  1. https://forms.gle/o3oe3EYo7VLuD2tW7
  2. https://a4pca-ccpt-see.weebly.com/summer_pca_2023.html
  3. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/adpcaccptsee https://www.instagram.com/prosopon.gignesthai/

Περισσότερες πληροφορίες για την Ένωση:

· Έδρα της εταιρείας είναι η Αλεξανδρούπολη.

· Η Εταιρεία έχει τη νομική μορφή σωματείου, αστικού µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ορεστιάδα: Αυτοκτόνησε 21χρονος

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 ετών, έβαλε τέρμα στη ζωή του σήμερα στην Ορεστιάδα....

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι που αγνοούνταν

Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην Ξάνθη από το...

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τρίτο όροφο οικοδομής στη Στοά Νούση

Στο κενό βρέθηκε άνδρας το πρωί της Δευτέρας (07/07) στην Ξάνθη, στη Στοά του...

Οι Αμερικανοί ξανάρχονται στην Αλεξανδρούπολη

Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από την άφιξη στην Ανατολική Μεσόγειο τεράστιων αεροπορικών και...

Παρόμοια