Σ. Πιτσιόρλας: “Φεύγω εντυπωσιασμένος από την ALEXPO 2018” (video)

Η καρδιά της επιχειρηματικότητας μέχρι την Τρίτη θα χτυπά στην Αλεξανδρούπολη, και συγκεκριμένα, στην 18η διεθνή εμπορική έκθεση, ALEXPO 2018. Με 120 εκθέτες, και προϊόντα όπως τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες υγείας , διαφήμισης, μέσα ενημέρωσης, αγροτικά είδη, είδη κατοικίας, διακόσμησης, η έκθεση, αποτελεί την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιου Πιτσιόρλα, ο οποίος μετά το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας, ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, μίλησε με τους εκθέτες, και χαρακτήρισε, τη Βόρειο Ελλάδα, ως την πλέον σημαντική περιοχή για την ανάπτυξη της χώρας.

Παράλληλα κάλεσε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις σε συσπείρωση, προκειμένου όπως είπε «μην πάνε χαμένες οι θυσίες του επιχειρηματικού κόσμου». Η ALEXPO 2018 είναι αφιερωμένη στη γαστρονομία, με ποικίλες παράλληλες δράσεις, όπως το “live Cooking” με τον καταξιωμένο Σεφ, Άκη Πετρετζίκη.

Τον αγιασμό των εγκαινίων, τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος, ενώ αίσθηση (και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων) η υπενθύμιση, από το βήμα, του Δημάρχου Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, της κράτησης στην Αδριανούπολη, των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Τα εγκαίνια της Έκθεσης ολοκληρώθηκαν με δεξίωση στον χώρο του λιμανιού Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουνίου.