Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπη, προσωρινά διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα από την Κομοτηνή έως τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Η απαγόρευση ισχύει από σήμερα, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 15:00, μέχρι νεωτέρας, για το τμήμα της οδού από τη χιλιομετρική θέση 4,400 (Α/Κ Κάλχα) έως τη χιλιομετρική θέση 18,100 (Ι/Κ Νυμφαίας), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου: Α/Κ Κάλχα – Ι/Κ Καρυδιάς – οικισμός Πανδρόσου – Ι/Κ Νυμφαίας και αντίστροφα.
Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τη σήμανση και τις οδηγίες της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση.























