ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΚλειστός ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Κλειστός ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Σε απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή και έχουν προκαλέσει επικίνδυνες συνθήκες στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό από τη διασταύρωση του οικισμού Βώλακα, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, λόγω χιονόπτωσης, παγετού και ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με την απόφαση, το μέτρο τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 11:00 και θα παραμείνει σε εφαρμογή για όσο διάστημα συνεχίζονται οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στο συγκεκριμένο σημείο και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών, για την ασφάλεια των ίδιων και των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια