“Το μεγάλο στοίχημα του Κ. Μητσοτάκη είναι να φέρει επενδύσεις και δουλειές” (video)

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σκοπός της επίσκεψης του, να συναντηθεί με τα μέλη της ΔΑΠ ΝΦΚ, την φοιτητική παράταξη δηλαδή του κόμματος, στο πλαίσιο της λειτουργίας της “Πολιτικής Ακαδημίας” .

Πρόκειται για δράσεις οι οποίες αναπτύσσονται τον τελευταίο χρόνο περίπου σε όλη τη χώρα, μετά από έμπνευση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου, με σκοπό την συζήτηση με τη νεολαία, και με τους ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν την χώρα να βγει από την κρίση, εξήγησε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

“Θα πρέπει εμείς οι νέοι, να ακούμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο.

Αυτό θέλουν οι Έλληνες πολίτες και αυτό θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα νέα αυτά παιδιά, τα οποία από το δικό τους μετερίζι δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, και απέναντι στην Κυβέρνηση, αλλά και στα προβλήματα,γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προτεραιότητα μας, είναι επιτέλους, να σταματήσουν αυτά τα νέα παιδιά, να φεύγουν στο εξωτερικό. Και αυτό θα γίνει μόνο από μία Κυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να φέρει επενδύσεις και δουλειές. Το μεγάλο στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτό, να φέρει δουλειές.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.