“Θετικές για την επιχειρηματικότητα οι εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη” (video)

Ευχάριστες ειδήσεις για την επιχειρηματικότητα, χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, οι οποίες εστίασαν στο γεγονός ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να φέρει εις πέρας την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα.

Εάν αυτές οι εξαγγελίες γίνουν πράξη, με τη μείωση του ΕΦΚΑ, μείωση του ΦΠΑ,  αλλά και των φορολογικών συντελεστών, σε συνδυασμό με την αύξηση του κατώτατου μισθού, θα είναι ευχής έργο για τους επιχειρηματίες αλλά και τους πολίτες.

“Ως θεσμός το Επιμελητήριο είναι υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού, και πιστεύουμε ότι τα μέτρα αυτά που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι εφικτά, τα περισσότερα, και αν από αυτά που ανακοινώθηκαν εφαρμοστεί το 50-60%, εφόσον οι πολίτες επιλέξουν αυτό το κόμμα για τη διακυβέρνηση της χώρας, πιστεύουμε ότι θα επανεκκινηθεί η οικονομία.

Πλέον έχει ωριμάσει η σκέψη των πολιτικών ότι εάν διατηρήσουμε τις επιχειρήσεις ανοιχτές, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διορθώσουμε το έλλειμμα της χώρας και τον εξωτερικό δανεισμό” πρόσθεσε ο Χριστόδουλος Τοψίδης.