fbpx
17.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

ΠΣΑΑΦ: Δικαίωση αγροτών με φωτοβολταϊκά

-Καταργήθηκε με νομοσχέδιο η οριζόντια μείωση και ορίστηκε αύξηση 15% επί του Πίνακα Α

- Χορηγούμενη-

Η νέα ρύθμιση που (επιτέλους) ψηφίστηκε στην Βουλή, συνιστά απόλυτη δικαίωση του συλλόγου μας, αφού υιοθετεί τις αποκλειστικές προτάσεις του, καταργεί την οριζόντια μείωση και παραμετροποιεί τις τιμές των αγροτών εφαρμόζοντας του πίνακα Α προσαυξημένες κατά 15%.

- Χορηγούμενη-1

Ικανοποιείται έτσι ο κυρίαρχος ιδρυτικός και καταστατικός μας σκοπός και προδικάζεται θετικό αποτέλεσμα των αγωγών μας.

Στην δύσκολη αυτή (εξαετή) πορεία προς τον στόχο μας, βρήκαμε συμπαραστάτες όλα τα στελέχη του Υπουργείου (πολιτικά και υπηρεσιακά) που μας άκουσαν, κατανόησαν από την πρώτη στιγμή το άθλιο παιχνίδι των αγροτοσυνδικαλιστών και τάχθηκαν μαζί μας και τους πρώην και νυν βουλευτές κ.κ. Βασίλειο Γιόγιακα, Χρήστο Μπουκώρο, Xρήστο Καραγιαννίδη, Νίκο Νικολόπουλο, Χάρη Θεοχάρη, Κωνσταντίνο Σκρέκα, Γιάννη Σαρίδη, Άγγελο Τσιγκρή που με παρεμβάσεις τους στην βουλή ανέδειξαν θεσμικά την αδικία!
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ!

Με υπομονή, μεθοδικότητα και επιμονή ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και κάναμε πράξη την ιδρυτική μας διακήρυξη αποκαθιστώντας την αδικία που προκάλεσαν με απληστία και ιδιοτέλεια σε 1500 αγρότες οι διοικήσεις των τότε συλλόγων ΠΣΑΦ (κ.κ. Σπανούλης, Γιωτάκος), ΕΣΑΦ και ΠΟΣΠΗΕΦ.

Απέναντι σ’ αυτήν την προσπάθεια βρίσκαμε πάντα τους (κ.κ.) Σπανούλη – Γιωτάκο, που -για ευνόητους λόγους- αγωνιούσαν για τα κεκτημένα τους και έκαναν ότι μπορούσαν να την εμποδίσουν. Την μια συστήνοντας στον Υπουργό να μην …..σπαταλησει χρόνο και μας ακούσει, την άλλη συκοφαντώντας και χλευάζοντάς μας στον ιστοχώρο τους ως ανύπαρκτους και απατεώνες, την τρίτη απειλώντας βουλευτές που εκφράστηκαν κατά της οριζόντιας μείωσης και συνεργάστηκαν μαζί μας και πάει λέγοντας….

Σήμερα, ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας, αρθρογραφούν στην ιστοσελίδα τους και δηλώνουν στα ΜΜΕ ξεδιάντροπα πως αυτό που πολεμούσαν λυσσαλέα και πετύχαμε με μεγάλη προσπάθεια έγινε …..<<κατόπιν ενεργειών τους>> (!!!!) επιχειρώντας και πάλι να εξαπατήσουν τα θύματά τους!!!

Τους προειδοποιούμε για τελευταία φορά και τους επισημαίνουμε πως χάριν της ανοχής μας δεν θίγονται από την νέα ρύθμιση και διατηρούν -σε βάρος ΕΛΑΠΕ και καταναλωτή- προσαύξηση 30 έως 40% έναντι της κανονικής +15% που αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση του νόμου…

Ο κ. Ρήγας Θανασάς, πρόεδρος του ΠΣΑΑΦ δήλωσε σχετικά: «Όπως υποσχεθήκαμε τον Δεκέμβριο 2019 και παρά τις αντιδράσεις, κάναμε πράξη τον κύριο ιδρυτικό μας σκοπό που ήταν η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ και η παραμετροποίηση τιμών ανάλογα με το κόστος επένδυσης του καθενός μας. Η τεράστεια επιτυχία μας αυτή προδικάζει θετικά το αποτέλεσμα των ομαδικών αγωγών μας.
Ο ΠΣΑΑΦ θα είναι εδώ για να προστατεύει από κάθε μορφής αδικία τα μέλη του, που στήριξαν τόσα χρόνια το Σύλλογο, αλλά και όσους συναδέλφους αγρότες παραπλανήθηκαν και θέλουν να συνταχθούν μαζί μας στον δρόμο των αγωγών που έχουμε χαράξει».

Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΠΣΑΑΦ)

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ