Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
17.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΠρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου – Πέταξε με...

Πρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου – Πέταξε με ρεκόρ αγώνων στα 8,65μ.

Ο εκπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου έκανε… τρεις φορές στον ίδιο αγώνα την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος στο άλμα εις μήκος και τελικά με 8,65μ. στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά στην καριέρα του και στοχεύει πλέον στο 2ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είχε τρία χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού και τώρα έχει άλλα τρία και σε ανοιχτό, δείχνοντας ότι είναι σε τρομερή φόρμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Εκεί όπου θα πάει ως φαβορί για τη νίκη που θα του χαρίσει το δεύτερο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στη Ρώμη, λοιπόν, ο Τεντόγλου έδειξε από την αρχή της διαθέσεις του αφού στο πρώτο του άλμα έκανε 8,42μ., επίδοση που ήταν η καλύτερη στον κόσμο για φέτος. Θεωρητικά, θα μπορούσε και να… σταματήσει εκεί, αλλά από τη στιγμή που ο 19χρονος Φουρλάνι από την Ιταλία έκανε 8,38μ., ο Έλληνας πρωταθλητής αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμό.

Έτσι, μετά το άκυρο στη 2η προσπάθεια, ήρθε το 8,49μ. στην 3η, βελτιώνοντας έτσι την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος και κάνοντας σαφές σε όλους ότι το χρυσό μετάλλιο είναι δικό του.

Στο 4ο άλμα του ο Μίλτος πήγε στο 8,45μ. και στα δύο τελευταία ήρθε η… τρέλα: 8,65μ. στην 5η προσπάθειά του, 8,65μ. και στην 6η! Έτσι, βελτίωσε ξανά στον ίδιο αγώνα την καλύτερη επίδοση για φέτος, έκανε το καλύτερο άλμα της καριέρας του, έκανε ρεκόρ αγώνων για ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και υπενθύμισε σε όλους ποιος είναι το φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έρχονται!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Αλεξανδρούπολη: Εγκαταλείφθηκε το εμβληματικό έργο τηλεθέρμανσης Φερών – 10 εκατ. ευρώ για άλλα έργα

Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της εταιρείας «ΤΑΡ AG» ενέκρινε...

ΤΕΡΝΑ και Εγνατία Οδός: Τα επόμενα βήματα για την παραχώρηση

Στην τελική ευθεία της μεταβίβασης εισέρχεται η Εγνατία Οδός, ενάμισι χρόνο μετά την υπογραφή...

Τουρκικά αλιευτικά αλωνίζουν στο Αιγαίο – Φοβούνται να βγουν για ψάρεμα οι Έλληνες (βίντεο)

Τουρκικά αλιευτικά «αλωνίζουν» στο Αιγαίο, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, οι Έλληνες αλιείς χάνουν...

Παρόμοια