Προσωρινή η μετακίνηση των 6 αστυνομικών του Α.Τ. Φερών (video)

Αποδυναμώνεται  έστω και προσωρινά, από τις επόμενες ημέρες το Αστυνομικό Τμήμα Φερών, καθώς  έξι άτομα, θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες

.Οι κάτοικοι αλλά και οι επαγγελματίες των Φερών, έχουν θορυβηθεί και εκφράζουν τις ανησυχίες τους αλλά και τον προβληματισμό τους, τονίζει ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης  καθώς πιστεύουν πως το Αστυνομικό Τμήμα και το προσωπικό που υπάρχει ακόμα και σήμερα, είναι πολύ δύσκολο να εποπτεύσει και να προστατέψει μια τόσο μεγάλη γεωγραφική έκταση με πολλά χωριά. 

Ωστόσο όπως διαβεβαίωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής σε επικοινωνία του με τον Αντιδήμαρχο, η μετακίνηση αυτή είναι παροδική, και θα διαρκέσει μόνο ένα μήνα, καθώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεγάλη αύξηση των μεταναστευτικών ροών, ως εκ τούτου τα συνοριακά τμήματα χρήζουν αυξημένης δύναμης προκειμένου να αντεπεξέλθουν.

Πιστεύω ότι  με την έλευση του χειμώνα θα κοπούν οι μεγάλες ροές και οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν στην υπηρεσία τους. Το Α.Τ. Φερών αστυνομεύει την Δημοτική Ενότητα Φερών, πληθυσμού 10 χιλιάδων ατόμων, χρήζει ανάγκης στήριξης, καθώς είναι μια κοινωνία με πάρα πολλά προβλήματα, καρά το παρελθόν είχαμε πολλές κλοπές οι οποίες εξιχνιάστηκαν, χάρη στις ενέργειας του Αστυνομικού Τμήματος, και έτσι οτιδήποτε αφορά το Αστυνομικό Τμήμα κάνει τον κόσμο να νοιώθει μία ανασφάλεια. Ωστόσο η δύναμη που παραμένει είναι επαρκέστατη για την κάλυψη των περιπολιών και με την πρώτη ευκαιρία οι 6 αυτοί αστυνομικοί θα επιστρέψουν στις θέσεις τους”  πρόσθεσε ο Νίκος Γκότσης.