ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΗ «Προοπτική Πολιτών» εισηγείται την επαναλειτουργία του ΚΔΑΠ Φερών

Η «Προοπτική Πολιτών» εισηγείται την επαναλειτουργία του ΚΔΑΠ Φερών

Η δημοτική παράταξη Προοπτική Πολιτών θα εισηγηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης την επανέναρξη λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Φερών και την έναρξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για συμμετοχή παιδιών από τη νέα σχολική χρονιά.

Το ΚΔΑΠ Φερών λειτουργούσε από το 2003, αλλά είχε σταματήσει πριν από τέσσερα χρόνια, στερώντας περίπου 25 παιδιά κατ’ έτος από δημιουργικές εξωσχολικές δραστηριότητες. Η εισήγηση της «Προοπτικής Πολιτών» επιδιώκει να ανοίξει ξανά το ΚΔΑΠ, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς που δικαιούνται voucher να υποβάλουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για εισήγηση και η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα κρίνει αν θα εγκριθεί η επαναλειτουργία του ΚΔΑΠ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Τραμουντάνης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σάββας Τραμουντάνης, στην ηλικία των 65 ετών, ο...

Ξεκινά η παραχώρηση του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης – Εντός διμήνου οι διαδικασίες

Εντός των επόμενων δύο μηνών αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία παραχώρησης του αεροδρομίου της...

Σκληρή καθημερινότητα πλοιοσυνοδού: Η Όλγα Βρεττοπούλου μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και την οικογένεια

Η Όλγα Βρεττοπούλου, αλεξανδρουπολίτισσα και μονογονέας μητέρα επτά παιδιών, μίλησε χθες Τετάρτη 18 Μαρτίου,...

Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη: «Η επόμενη μέρα δεν θα έρθει από μόνη της, θα τη χτίσουμε μαζί»

Με φόντο τις έντονες γεωπολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και τα ζητήματα που...

Παρόμοια