fbpx
13.3 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Πώς γίνεται σωστά το αλάτισμα

- Χορηγούμενη-

Η Bela Gil είναι σεφ και τηλεοπτική διασημότητα στη Βραζιλία, επιμένοντας σταθερά στην υγιεινή και πεντανόστιμη διατροφή.

Και καθώς θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο μαγειρικά, μοιράζεται συχνά τα μικρά μυστικά της κουζίνας της.

Και ένα τέτοιο είναι ο σωστός τρόπος να αλατίζουμε τα φαγητά μας. Και σωστός τρόπος είναι εδώ ο σταδιακός.

- Χορηγούμενη-

Δεν ρίχνουμε δηλαδή όλο το αλάτι μονομιάς, αλλά λίγο-λίγο και πάντα δοκιμάζοντας, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

«Με αυτόν τον τρόπο, το φαγητό ενσωματώνει και απορροφά το αλάτι και υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να βάλεις περισσότερο ή λιγότερο αλάτι».

Και μας δίνει κι ένα παράδειγμα: «Πρόσθεσε αλάτι στη χύτρα όπου βράζουν τα φασόλια, μετά πρόσθεσε αλάτι την ώρα που σοτάρεις τα συνοδευτικά των φασολιών και, αν χρειάζεται, ολοκλήρωσε με λίγο αλάτι την ώρα που αναμειγνύεις τα συνοδευτικά στα φασόλια»…

- Χορηγούμενη-

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Κατέφθασε το Άγιο Φως στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου της Αλεξανδρούπολης κατέφθασε σήμερα το μεσημέρι το Άγιο Φως, με το δήμαρχο της πόλης, Ιωάννη Ζαμπούκη, να το παραδίδει στο ιερό του ναού. Το Άγιο Φως μεταφέρθηκε νωρίτερα στο μετόχι του πανάγιου τάφου στην Αθήνα, από όπου και μεταλαμπαδεύτηκε στις άλλες εκκλησίες της χώρας.
- Χορηγούμενη -