fbpx
26 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Πώς γίνεται σωστά το αλάτισμα

- Χορηγούμενη-

Η Bela Gil είναι σεφ και τηλεοπτική διασημότητα στη Βραζιλία, επιμένοντας σταθερά στην υγιεινή και πεντανόστιμη διατροφή.

Και καθώς θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο μαγειρικά, μοιράζεται συχνά τα μικρά μυστικά της κουζίνας της.

Και ένα τέτοιο είναι ο σωστός τρόπος να αλατίζουμε τα φαγητά μας. Και σωστός τρόπος είναι εδώ ο σταδιακός.

- Χορηγούμενη-

Δεν ρίχνουμε δηλαδή όλο το αλάτι μονομιάς, αλλά λίγο-λίγο και πάντα δοκιμάζοντας, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

«Με αυτόν τον τρόπο, το φαγητό ενσωματώνει και απορροφά το αλάτι και υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να βάλεις περισσότερο ή λιγότερο αλάτι».

Και μας δίνει κι ένα παράδειγμα: «Πρόσθεσε αλάτι στη χύτρα όπου βράζουν τα φασόλια, μετά πρόσθεσε αλάτι την ώρα που σοτάρεις τα συνοδευτικά των φασολιών και, αν χρειάζεται, ολοκλήρωσε με λίγο αλάτι την ώρα που αναμειγνύεις τα συνοδευτικά στα φασόλια»…

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Αχαρτογράφητος Έβρος: Τα Πετρωτά (φώτο+βίντεο)

Τα Πετρωτά είναι χωριό του Νομού Έβρου και ανήκουν διοικητικά στο Δήμο Ορεστιάδας. Δημιουργήθηκαν γύρω στο 1530 από Έλληνες που μετακόμισαν εκεί από την Ήπειρο και τη Μάλτα ενώ στη δεκαετία του 1970 μεγάλο μέρος των κατοίκων από τα Πετρωτά μετανάστευσαν στη Δυτική Ευρώπη. Σήμερα, το χωριό έχει περί τους 120 κατοίκους.

Αλεξανδρούπολη: Δίνεται ξανά στην κυκλοφορία αυτοκινήτων ο πεζόδρομος Κύπρου (βίντεο)

Ξανά στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα δοθεί εντός κάποιων ημερών ο πεζόδρομος της Κύπρου στην Αλεξανδρούπολη, που ενώνει την κεντρική οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας με το λιμάνι και το πάρκινγκ.
- Χορηγούμενη -